Tuesday 20 February 2018
Company Home  
Voorpagina arrow Blog arrow Klanten Management CRM
Taal Selecteren
  • Nederlands
  • English
  • German
Hoofd Menu
Voorpagina
Nieuws
Blog
Links
Contact
Zoeken
Geimporteerd nieuws
FAQs
Winkel
ChatRoom
ObjectClarity TimeWriter
Doneren Ideal
JUser Login


Ondersteun Robusoft.org


Geef bedrag:

Hoe laat is het.
Nieuwsflits

Wist u dat Joomla eigenlijk gewoon Mambo is. De naam Joomla is ontstaan omdat de eigenaar van mambo, een Bedrijf in Australie (Miro), zoals de meeste bedrijven met opensource software deze software wou onderbrengen in een stichting. Dit is op zich zelf helemaal niet zo gek, maar dan moet je wel de ontwikkelaars daarvan op de hoogte stellen. Deze mensen zijn dus altijd vrijwillig en gratis in de weer om het opensource pakket optimaal te houden en te krijgen en dus ook de drijvende krachten achter zo'n pakket.

Door het domhouden van de ontwikkelaars zijn deze redelijk geïrriteerd geraakt en hebben allemaal gekozen om een nieuwe naam te kiezen voor Mambo en daar in verder te gaan met de ontwikkelingen. Dat is dus de geboorte van de naam Joomla geworden. Dus Joomla is niets anders (op dit moment dan natuurlijk) dan de CMS Mambo.

In de toekomst zullen de beide pakketen natuurlijk wel verschillende ontwikkel wegen gaan bewandelen, en aangezien het gros kiest voor joomla volgen wij deze ontwikkeling natuurlijk ook. Dus hier hebben we Joomla als CMS en bij http://www.robusoft.net hebben we Mambo. We zullen zien waar het allemaal toe leid.

 
Advertisement